Minecraft 1.6 İle İlgili Şu Ana Kadar Planlanan Değişiklikler

   Henüz resmi olarak adı açıklanmamış olan 1.6 update'i bazılarınızın büyük bir hevesle beklediği yenilikler içeriyor. Update yayınlanana kadar bu yazıyı güncellemeye devam edeceğim için düzenli olarak kontrol etmenizi  öneriyorum. -Fırat Ağış
Hayvanlar

Bu güncellemede Mo' Creatures modunun yapımcısı DrZhark ile birlikte çalışan Mojang ekibi oyuna yeni hayvanlar ekliyecek. Henüz tamamlanmamış olsada şimdilik oyuna eklenen hayvanlar atlar, eşekler ve katırlardır. Wheat ile çistleştirilen atlar ve eşekler birbirleri ile çiftleştirildiğinde katırlar oluşur. Domuzları aksine  oyuncu tarafından yönlendirlien atlar hızlı birer araçtır. aynı zamanda ölü ve iskelet versiyonları var olan atlar, eşek ve katırı da sayarsak beş tanedir. Bunların dışında bildiğimiz atlar farklı renklere sahip 35 farklı kombinasyon oluşturabilirler. Aynı zamanda atlara zırh ve eyer giydirilebilir. Domuzlardan farklı olarak atlara özel at eyeri ve insandan farklı olarak atlara özel at zırhı tasarlanmıştır. Tüm atı kaplayan tek        parça zırhın altın, demir ve elmas varyasyonları bulunmaktadır.

Bloklar ve İtemler
Henüz çok az olmalarına rağmen oyuna yeni bloklar ve itemler eklenmektedir. Yukarıda bahsettiğim zırh ve eğer dışında otuna hayvanları bağlamaya yarayan bir halata eklenmiştir. Bunun dışından henüz nasıl craft edileceği belirtilmemiş olan olan saman balyası ve clay block'u pişirerek elde edilen sertleştirilmiş kalay blok da oyuna eklenmiştir. ama bence oyuna şu ana kadar eklenen en çarpıcı blok halıdır. Oyuna eklenecek olan halının dekarasyonda yaratacağı değişiklikleri görmeye can atıyorum.

Güncel Haber


Fırat Ağış
(ERGHQ)
Sibnetz.com Makale Yazarı 



 




Yazar: Yahya


Follow us Google+.

0 yorum:

My Blogger Themes