Windows 10 Teması (Transformation Pack) Yükleme

Selam arkadaşlar, ben Yahya. Bu yazımda sizlere Windows 10 teması yüklemeyi anlatacağım.

Windows 10, Microsoft tarafından resmi olarak açıklandığından beri büyük bir heyecanla bekleniyor.

Yeni "Start(Başlat)" menüsü, Cortana sesli komut algılayıcı, HoloLens gibi gelecek özellikler kullanıcılarda büyük bir merak uyandırdı.

Windows 10' un Ağustos ayının sonuna doğru yayınlanması planlanıyor. Açıklamaya göre en geç 22 Eylül günü piyasada olacak.

Windows 7 ve 8 kullanıcıları için ilk 1 yıl ücretsiz olacağı söylenen Windows 10, bir güncelleme ile direk olarak kurulabilecek.

E tabii aramızda Ağustosun sonuna kadar beklemek istemeyenler ve şimdiden denemek isteyen mutlaka vardır. Windows 10' un resmi beta sürümünü bir önceki yazımdan indirebilir ver kurabilirsiniz.(bkz. Windows 10 Insider Preview)

Windows 10 Insider Preview versiyonunu normal bir Windows kurulumu yapar gibi kurabilirsiniz ancak bilgisayardaki eski sisteminizi kaybedersiniz. İşte yedeklemekle uğraşmak ve yeni bir sistem kurmak istemeyenler için ThemeMyPC adlı bir web sitesi sadece bir uygulama ile kurulabilen 100 MB' lık bir Windows 10 teması oluşturdu.

Bu tema ile bilgisayarınız pek çok özellik açısından Windows 10 gibi görünecek üstelik uygulamanın TÜRKÇE seçeneği de mevcut.

Windows 10 Transformation Pack ile hiçbir verinizi kaybetmeden bilgisayarınızı Windows 10 görünümüne kavuşturabilirsiniz. Ben bir süredir kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım. İstediğiniz zaman da uygulamayı tekrar çalıştırıp "UNINSTALL" butonu ile eski görünüme geçebiliyorsunuz.

Daha detaylı bilgi almak için ThemeMyPC ' nin web sitesini ziyaret edebilirisiniz.

İndirmek için: TIKLAYIN

İndirmekte Sıkıntı Yaşıyorsanız BURAYA Tıklayın

Nasıl Kurulur: Tek yapmanız gereken uygulamayı çalıştırmak ve INSTALL butonuna basmak.

Nasıl Kaldırılır: Uygulamayı tekrar çalıştırın ve UNINSTALL butonuna basın.


EKRAN GÖRÜNTÜLERİ:








Başlat Menüsüne Sağ Tıklayarak Ayarlar Kısmından Dil Değiştirebilirsiniz



Yazar: Yahya


Follow us Google+.

0 yorum:

My Blogger Themes