Minecraft 1.7 Bölüm 2

  


1.7 güncellemesinin amacı daha renkli ve canlı bir dünya oluşturmak. Peki bildiğiniz en renkli şey ne? Gökkuşağı diyenler bilemedi cevap çiçekler. Oyuna 1.7 ile birlikte Ciddi miktarda çiçek ekleniyor. Sizi sıkmamak için hızlı geçip devam edeceğim.




*Poppy

Rose yerine geçmiştir. 1.7 ile Rose artık olmayacaktır.

*Blue Orchid
*Allium

*Azure Bluet
*Tulips
*Oxeye Daisy
*Sunflower
*Lilac
*Rose Bush

Çiçekler bu kadar. Oyuna bu çiçekler eklenecek ve geçen yazımda açıkladığım biomelerde bulunacaklar. Eğer çiçekler ile ilgili ayrıntılı bilgi istiyorsanız firat@sibnetz.com dan bana yazmanız yeterli. Bir daha ki yazımda yer veririm ama şu anda bu kadar yeterli. Oyuna aynı zamanda çok acayip bloklar eklenecek. Merak ettiniz dimi? Şeytan diyor söyleme çatlasınlar ama bayram günü size merhamet göstereceğim. Karşınızda yeni bloklar:

*Red Sand
Normal kum gibi davranıp yer çekiminden etkileniyor. TNT ve Cam yapımında kullanılabiliyor ama sandstone yapılamıyor. Mesa Biomelarında bulunacak.(bkn. Minecraft 1.7 Bölüm 1

*Packed Ice
Normal buz gibi görünüyor ama erime ve kırıldığında suya dönüşme davranışlarında bulunmuyor. Aynı zamanda şeffaf değil. 
*Podzol
Yeni çeşit toprak. Mega Tagia Biomelarda bulunuyor.(Minecraft 1.7 Bölüm 1)
*Grassless Dirt
Üzerinde çim büyümez. Sadece komut ya da envanter hileleri ile elde edilebiliyor.(Şimdilik)

*Stained Glass & Glass Pane
Renkli cam ve cam panaller. Sonunda.
Peki bunlar tüm yenilikler mi? Yanına bile yaklaş mıyor? Yeni bölümler için Sibnetz.com'u takip etmeyi unutmayın. İyi bayramlar. Sorularınız, merak ettikleriniz ve önerileriniz için firat@sibnetz.com'dan bana ulaşabilirsiniz. Minecraft fanları Fırat Ağış ile Java isimli serime bakmayı unutmayın. Belki bir gün burada sizin oyunlarınız ile ilgili haber yazıyor oluruz. İyi bayramlar.

Fırat Ağış
QERGH
Yazar: Yahya


Follow us Google+.

0 yorum:

My Blogger Themes